Carte Blanche - Vol Vertrouwen Vooruit!

Carte Blanche…
Al een tijd wil ik iets spannends organiseren. Waarvan ik nu ook nog niet exact weet wat we die dagen gaan doen.

Ik weet alleen hoe het er uit gaat zien, hoe het gaat voelen.

Here's how that happened.

Een paar maanden geleden voelde ik me zo'n 6 weken lang beroerd. Een té vol hoofd 😶‍🌫️
Letterlijk, met hardnekkige hoofdpijn en holte ontstekingen.

En figuurlijk ook. Hoofd VOL met to do's, plannen, acties, dingen te organiseren, rollen op me nemen, iets willen fiksen. Bedenken uitvoeren 🔄 bedenken uitvoeren.

Het duurde even voordat ik het doorhad. "Jaaa het éne heeft natúúrlijk met het andere te maken." Ik had mezelf letterlijk verstopt.

Best even lastig om aan mezelf toe te geven. Want 'Hallooo dit is toch juist waar je goed in bent? Leven vanuit je hart en buik en niet alleen vanuit je hoofd?'

Ik 'wist' pas weer hoe het zat toen ik een week op Ibiza was in september. Uitzoomen en deepdiven in persoonlijk leiderschap. Met collega ondernemers, toplevel leidinggevenden en teamcoaches.

Pas toen ik écht afstand had genomen en weer in de natuur zat. Dat doe ik normaal ook al vaak, maar eerlijk gezegd toch meestal maar even een uurtje op de hei. En weer gauw terug.

Ik was zoo blij dat ik die week al geboekt had. Daar had ik anders 'echt nooit tijd voor gehad'. Terwijl het juist precies bleek wat ik nodig had.

En nu zie ik dus de laatste maanden ook steeds meer vrouwen bij mij, die letterlijk lijken te ontploffen. Hoofden op pootjes.

Ze willen graag voelen maar weten niet meer hoe daar te komen. Of zijn eigenlijk bang voor 'waar ze dan achter komen'.

Slimme, intelligente vrouwen 👩🏼‍🦰🧑🏻‍🦰👱🏻‍♀️🧕🏽Reflectief en grappig. Die héél ver zijn gekomen in dit leven met hun doorzettingsvermogen en natuurlijke warmte.

Die inmiddels dat 'hele cognitieve' wel kennen. Die zichzelf herkennen in 'een hoofd op pootjes wat altijd áán staat, vooruit denkt en regiseert'. 🫠Klaar mee en moe van zijn. Die terug willen naar voelen, maar niet meer weten hoe dat moet... of het nog niet durven. Omdat ze weten dat er consequenties aan kunnen hangen...

Leuke eigengereide vrouwen, die hun eigen kracht en intuïtie beter willen leren herkennen. Die dat durven. Zodat ze die ook nog beter door kunnen geven.

Vrouwen die misschien wel altijd weerstand hebben gehad op 🚫’groepen vrouwen’. Net als ikzelf haha, totdat ik een paar jaar geleden de kracht ervan ontdekte.

Vrouwen die willen verbinden, nieuwsgierig zijn naar andere verhalen. Die zin hebben in loslaten, openstaan en rituelen willen creëren.

Vrouwen die zich durven laten 💫 verrassen. Door zichzelf én door mij.
Vrouwen die meer willen vertrouwen. Op het leven.

Tijd nemen.
Samen komen.
Uitzoomen.
Indalen.
Lachen. Joy joy joy.
Leiderschap nemen. Over jezelf.
Even lekker niks.
En tegelijkertijd even lekker alles!!

Ik neem de leap of faith en ga dit organiseren! Ik weet zeker dat er gave vrouwen zijn die hier zin in hebben!
Die zo slim zijn om nú al te boeken voor straks... want straks heb je waarschijnlijk geen tijd meer denk je 😆

"Ik hoef niet altijd alles te weten. Het kan ontstaan, het ontstaat, precies wanneer het nodig is. Het hoeft niet altijd veel moeite te kosten om goed te zijn. Misschien wel... hoe makkelijker het voor me voelt... hoe beter het voor me is?" Het onderzoeken waard!

8 bijzonder leuke vrouwen.
2 live dagen in een geweldige ruimte, warm en comfy, midden op de hei.

Wil jij hierover in gesprek? Zonder precies te weten wát we gaan doen en dat ook nog niet van mij verwacht? Wow, it is you, dare davil! Stuur me een berichtje! Dat kan op op dian@hetleveniseencircus, dan maken we een afspraakje voor een online kennismaking en kijken we samen of dit inderdaad ook iets voor jou is. Je bent welkom!Carte Blanche - Vol Vertrouwen Vooruit!